sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Luokkakokous


Lähde: www.finnkino.fi

Niklas (Aku Hirviniemi), Tuomas (Jaajo Linnonmaa) ja Antti (Sami Hedberg) saavat kutsun luokkakokoukseen ja se aiheuttaa kaikissa eri reaktiot. Tuomas, rokkitähti ja naistenkaataja on iloinen, että päästään porukalla pitämään hauskaa. Niklas, juuri eronnut jättiläinen on myös innoissaan, vaikka onkin kadottanut itsensä eroa surressa. Antti, peräpukamista kärsivä ja juhlapuheen pitävä perheenisä on luokkakokousta vastaan, mutta lähtee kaverien kanssa reissuun vaimon myötävaikutuksesta.

Lähde: www.finnkino.fi

Matkallalla tavataan faneja, kaadettuja naisia, alapääkarvoitusta, täräyttimiä,  parisuhdeterapeutti ja ennen kaikkea hauskoja hetkiä, jolloin katsoja toteaa ettei tämä olisi missään muualla mahdollista kuin Suomessa. :D

Jaajo Linnanmaa, mitä voin sanoa hänestä? Odottakaa kun mietin sopivan sanan. Aa, nyt keksin, IHANA! Jaajo säväytti minut jo Sykkeen ambulanssikuskina, mutta nyt hänestä kuoriutui Hirviniemen ja Hedbergin rinnalle komedienne, joka veti elokuvaa eteenpäin karismallaan.

Lähde: www.finnkino.fi

Hirviniemi ja Hedberg, parhaimpia koomikoita tässä maassa, mutta tässä elokuvassa jäätiin hieman vaiheeseen. En kiellä, ettenkö olisi nauranut vedet silmissä pitkin elokuvaa näiden miesten touhuille, mutta jotain olisin vielä kaivannut. Hedberg veti roolinsa hyvin ja harvemmin tätä miestä näkee niin paljon alasti ruudussa kuin tässä elokuvassa. 

Hirviniemen kulkuset saivat sen verran osumia tässä elokuvassa, että välillä kävi ihan sääliksi miestä. Hirviniemen paras kohtaus oli ehdottomasti kylpy- ja Macarena-kohtaus. Harvemmin olen kuullut ja tulen kuulemaan tällaista versiota 90-luvun biisistä, mutta voi sitä naurun määrää. :D Hirviniemen oma vaimo ja tytär vilahtivat myös elokuvassa.


En koskaan halua mennä lääkäriin, jossa Taneli Mäkelä ja Pirkka-Pekka Petelius ovat hoitohenkilökuntaa. Katsokaa leffa, niin tiedätte miksi! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti