lauantai 26. tammikuuta 2013

Twilight: Aamunkoi - Osa 2 – Breaking Dawn – Part 2


Lähde: http://www.aceshowbiz.com

Odotus palkittiin viime marraskuussa: viimeinenkin Twilight- elokuvasaagan osa tuli elokuvateattereihin. 

Kävin katsomassa elokuvan naapurin tytön kanssa, joka on aina ollut minulle tärkeä. Twilight- huuman alkaessa ei tarvinnut miettiä, kenet saisin kaverikseni Twilight- elokuvia katsomaan. Tajusin pian, että Twilight elokuvat ovat naapurin tytölle samassa asemassa kuin itselleni Taru Sormusten Herrasta- trilogia. Ja siitäkin on jo kymmenen vuotta… herrajumala Jenna, Maija ja Mila.. mihin tämä aika menee ??? :D

Lähde: http://www.aceshowbiz.com

Bella (Kristen Stewart) on synnyttänyt tytön ja hänen on nyt opittava elämään kuin vampyyri. Hänen ihonsa on kylmä, sydän ei lyö, kaikki elävä on poissa hänen kehostaan. Jäljellä on kuolematon elämä, uskomaton  nopeus ja voima.

Lähde: http://www.aceshowbiz.com

Kaikki kuitenkin muuttuu paperiakin hauraammaksi, kuin eräs vampyyri näkee Renesmeen (Mackenzie Foy) ja rientää kertomaan Volttureille, että Cullenit ovat luoneet kuolemattoman lapsen. Alice (Ashley Green) näkee tulevaisuudesta näyn, jossa Voltturit tulevat heidän maillensa tekemään selvää heistä ja Renesmeestä.

Lähde: http://www.aceshowbiz.com

Cullenien ja ihmissusien on aika laittaa voimansa yhteen ja kerätä kaikki mahdolliset todistajat yhteen, jotta Renesmee säästettäisiin ja he voisivat jatkaa elämää ilman Volttureiden kosketusta.

Lähde: http://www.aceshowbiz.com
---

Elokuvan juoni ei olisi pitänyt yllättää, sillä olen lukenut kirjan monta kertaa. Mutta sydämen välilyönnit olivat totta, kun elokuvan loppuratkaisu tuli. EHDOTTAMASTI PAREMPI kuin itse kirjassa. ;)

Lähde: http://www.aceshowbiz.com

Voltturit olivat yhtä katalia kuin ennenkin ja jollakin sairaalla tavalla, he olivat nyt coolimpia kuin 2. osassa. Heissä oli joukkovoimaa, joka sai aikaan kylmiä väreitä. Ihana Aro < 3 (Michael Sheen)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti