sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Viime vuoden elokuvat

Lähde: http://www.weheartit.com

Viime vuoden elokuvat, joita kävin katsomassa on listattu tässä. Harmittaa ihan järjettömästi, että taas kerran hävisin Maijalle. Hän kävi katsomassa muistaakseni 27 elokuvaa ja minä 17. Vielä mä joskus voitan sinut, Maijaseni < 3


  1. Shame
  2. My Week with Marilyn
  3. Rautarouva
  4. The Descendants
  5. Pappi Lukkari Talonpoika Vakooja
  6. Kerro, kerro kuvastin
  7. Titanic 3D
  8. Lumikki ja metsästäjä
  9. Dark Shadows
  10. Rock of Ages
  11. The Amazing Spider Man 3D
  12. Yön ritarin paluu
  13. Tie pohjoiseen
  14. Puhdistus
  15. 007 Skyfall
  16. Twilight - Aamunkoi osa 2
  17. Looper

Monta monta leffaa jäi tosiaan näkemättä, mutta onneksi suurin osa niistä, jotka missasin teatterissa, löytyvät leffahyllystäni :D Pian lähestyy 800 elokuvan raja uhkaavasti :D

Ja painotan, ettei leffan katsominen kotona telkkarista ole missään nimessä sama asia kuin elokuvateatterissa katsottu. Kyseessä on kuin kaksi universumia!!!

Täytyy varmaan ehdottaa Finnkinolle, että ennen Oscareita olisi myynissä sellainen maraton-leffalippu. Sillä pääsisi katsomaan putkeen esim. kolme elokuvaa, jotka ovat Osacareiden kannalta tärkeimpiä. 

Onneksi Helsingissä näytetään hieman vanhempia elokuvia, joten jos haluan, niin näen haluamiani leffoja vielä teatterissa. Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että minulla on ystäviä, jotka ovat yhtä kiinnostuineita elokuvista kuin minäkin. Heidän kanssa voin jakaa mielipiteitäni tietäen, että minua kuunnellaan. 


Lähde: http://www.weheartit.com

Aina maut eivät mene yksiin, mutta olen sitä mieltä, että jos joku ystävistäni ei pidä esimerkiksi musikaaleista, niin täytyy aloittaa pikkuhiljaa eteneminen ja näyttää, mitä musikaalit saavat minussa aikaiseksi. Naurahdin, kun juteltiin tulevasta Les Miserables- musikaalista, niin ystäväni sanoi, että ei se periaatteessa häntä kiinnosta, mutta tällaisen musikaalifiilistelijän kanssa sen näkeminen voisi olla erilainen ja hauska kokemus. 


2 kommenttia:

  1. 32!! :D (mut kolme oli lastenleffaa)

    VastaaPoista
  2. Maija, väännä nyt se veitsi sinne haavaan kahvaa myöten.. :D

    VastaaPoista