maanantai 2. helmikuuta 2015

Viikossa Aikuiseksi


Lähde: www.finnkino.fi

Johanna Vuoksenmaan trilogian toinen osa Viikossa aikuiseksi kertoo ihmisten henkisestä kasvamisesta viikon ajan ventovieraiden ihmisten seurassa kaukana kaikesta.

Lähde: www.finnkino.fi

Saaralla (Minttu Mustakallio) on takana yllättävä avioero ja hän yrittää paeta kohtaamista eksänsä kanssa. Tilannetta ei helpota piiloutuminen maton alle, juu ei. J Saara näkee mainoksen leiristä, jonka aikana ihminen löytäisi oman itsensä upeissa maisemissa ja hienojen ihmisten kanssa. Saara päättää lähteä reissuun, mutta matkaseuraksi hän saa ex-anoppinsa kissan, koska ex-mies ei ole uskaltanut puhua avioerosta mitään.

Lähde: www.finnkino.fi

Kahdeksan toisista täysin eroavaa ihmistä lähetetään valmentajan kanssa saareen, jossa vietetään elämää luonnosta, harjoituksista ja toisista nauttien. Jokainen yrittää esittää toista, mitä todellisuudessa on. Viikon ajan leiriläiset elävät ilman alkoholia ja ilman seksiä. Uskokoon ken tahtoo, haha!


Yksi leiriläisistä on luullut tulevansa poliittiselle leirille, toinen on taas kertonut perheelleen lähtevänsä ratsastusleirille. Yksi taas on vannoutunut hippi, toinen taas naisistaan riippuvainen mies. Yksi haluaa uuden suunnan elämäänsä äitinsä kuoleman jälkeen ja yksi haluaa loman naisista. Yhden motiiveista ei oikein ota selvää ja leirin kokki on vihamielinen kaikkea kohtaan.

Lähde: www.finnkino.fi
Lähde: www.finnkino.fi

Mitä tapahtuu kuin leirin vetäjä ottaa hatkat ja leiriläiset jäävät keskenään saarelle? Valkosipulia, kännyköitä, kadonnut kissa ja avain, myrsky ja ihmisten yhteentörmäyksiä!

Elokuva on täynnä mielettömän hauskoja henkilöhahmoja, joista helposti löytää itseensä sopivia ominaisuuksia. Omia suosikkejani olivat Essi Hellenin hippi ja Iina Kuustosen lestadiolaisäiti. Enkä tietenkään voi unohtaa ihanaa Jarkko Niemeä! < 3 Jälleen kerran elokuva on täynnä pientä sarkastisuutta ja tahatonta komiikkaa, aivan niin kuin 21 tapaa pilata avioliitto- leffassakin!


Jään todellakin odottamaan trilogian päätösosaa, milloin sitten tuleekaan : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti