perjantai 24. kesäkuuta 2016

Marvel's Captain America: Civil War

Lähde: http://www.aceshowbiz.com/movie/
Super-sankarit ovat niitä, jotka pelastavat päivän pahiksilta. Entä kun super-sankareiden rivissä alkaa vallankumous? Kuka pelastaa silloin päivän ja keneltä?

Lähde: http://www.aceshowbiz.com/movie/
Avengerit ovat saaneet melko vapaat kädet toimissaan maailman hyväksi, mutta teoilla on seurauksensa. Hallitukset eivät voi katsoa tätä läpi sormien ja heistä Avengereille täytyy kertoa selkeät rajat toiminnassa. Iron Man (Robert Downey Jr.) on hallituksen kanssa samaa mieltä, sillä viattomien ihmisten kärsimykset on saatava loppumaan. Joko he allekirjoittavat heille tarjotun sopimuksen tai he lopettavat työnsä.

Lähde: http://www.aceshowbiz.com/movie/
Captain America (Chris Evans) ei ole samaa mieltä tilanteesta. Samaan aikaan Winter Souldier (Sebastian Stan) on päästetty vapaaksi ja hänen voimansa ovat palanneet. Captain lähtee hakemaan ystävänsä pois vääristä käsistä, mutta Iron Man ei ole samaa mieltä asiasta. Alkaa vallankumous Avengereiden välillä ja heidät jaetaan kahteen leiriin. Iron Manin puolelle jäävät Black Widow (Scarlett Johansson), War Machine (Don Cheadle), Vision (Paul Bettany) ja uudet jäsenet Black Panter (Chadwick Boseman) sekä Spider Man (Tom Holland). Captainin takana ovat Falcon (Anthony Mackie), Hawkeye (Jeremy Renner) , Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) sekä Ant-Man (Scott Lang).

Eroavatko Avengerit lopullisesti? Miksi Winter Soldierin menneisyyteen liittyvät venäläiset sanat? Onko Soldiereita enemmän kuin yksi? Miksi Captain ei kerro kaikkea Soldierin teoista? Miten menneisyyden teot liittyvät Iron Maniin? Kuka huijaa ja ketä? Kuka ymmärtää totuuden? Mihin osa Avengereita viedään säilöön? Kuka heidät auttaa sieltä pois? Kuka on loppujen lopuksi väärässä? Kuka loukkaantuu vakavasti?

---

Ystävieni ansiosta innostuin Avenger- leffoista ja alusta pitäen Captain America oli suosikkini Thorin lisäksi. Ei tarvitse varmaan kovin kauaa miettiä, minkä tiimin puolella olin?  ; )

Odotin elokuvalta todella paljon, mutta täytyy myöntää että petyin. Elokuva kertoi paljon lisää hahmojen menneisyydestä ja moni asia sai selityksen, mutta ne olivat ainoat valopilkahdukset elokuvassa. Avengereiden välinen taistelu oli enemmän koulupoikien ja – tyttöjen välinen kisa, jossa ei taistella kovin tosissaan vaan yritetään näyttää, kuka uskaltaa uhmata toista.

Vanhat Avengerit palasi takaisin työhön, mutta Hulk sekä Thor loistivat poissaolollaan. Epäilen, että seuraavat leffat paneutuvat poissaoleviin Avengereihin. En ole yhtään pahoillani siitä J
Innolla odotan katsovani Ant-Man- elokuvan, sillä hänen pikainen visiitti tässä elokuvassa sai naurukyyneleet silmiini. Ihan loistava hahmo, odotan vaan saavani ystävät ympärilleni Avenger-iltaan, olettehan tytöt mukana? ; )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti