perjantai 24. kesäkuuta 2016

You see me know 2 - Suuri Puhallus 2

Lähde: http://www.aceshowbiz.com/movie/
Jos luulet nähneesi kaiken, katso uudelleen…

Four Horsemen- ryhmä on ollut kadoksissa useita vuosia ja FBI-agentti Dylan Rhodes (Mark Ruffalo) on yrittänyt ”etsiä” nelikkoa ympäri maailman. Todellisuudessa hän tietää missä ystävänsä ovat. Pian Horsemenien on aika astua takaisin parrasvaloihin, kunhan he saavat siihen luvan salaperäiseltä mestarilta. Taikurit tajuavat pian, että he eivät johda tätä teosta, vaan lankoja vetelee joku ihan muu.

Dylan saa puhelun Thaddeus Bradleyltä (Morgan Freeman), jonka he passittivat muutama vuosi sitten vankilaan. Oli tasattava puntit.

Ryhmän uudeksi jäseneksi Dylan on valinnut Lulan (Lizzy Caplan), joka osaa silmänkääntötemput ehkä paremmin kuin miehet. Atlas (Jesse Eisenberg), McKinney (Woody Harrelson) ja Wilder (Dave Franco) eivät ole täysin vakuuttuneita uudesta jäsenestä, mutta ei kauneudesta haittaakaan ole.  Horsemenit aloittavat esityksensä kunnes mikit mykistetään...

Lähde: http://www.aceshowbiz.com/movie/
Jäsenet pakenevat, mutta päätyvät pian Honkongin sivukujille. Jäsenet kuljetetaan tapaamaan Walter Mabry (Daniel Radcliffe), joka on Arthur Tresslerin (Micheal Caine) avioton poika . Taikurit hävittivät Tresslerin rahat edellisellä kerralla, nyt he halusivat rahat takaisin korkojen kera. Ryhmän ei tarvitse kuin hakea arvokas mikrosiru, jolla voidaan jäljittää lähes kuka tahansa maailmassa. Tosin temppu piileekin siinä, että kukaan ei saa huomata sirun katoamista. On aika rullata hihat ja paljastaa nyrkin sisältö…

Saavatko he mikrosirun Mabrylle? Paljastetaanko Horsemenien salainen mestari? Paljastuuko Dylan FBI:lle? Miksi Dylania kiinnostaa isänsä rakentama salainen arkku, joka koitui myös isän kohtaloksi? Kuka on syypää isän kuolemaan? Kuka seuraa Horsemenejä salaisilla kujilla? Mistä kaupasta taikurit voivat hankkia välineitä? Mitä Dylan tekee vankilassa? Kenet Tressler tapaa autossa? Kuka päätyy arkun mereen?  Kuka lopulta tekee kaikkien aikojen taikatempun?

---

Taikuus kiehtoo ja on kiehtonut aina ihmisiä. Ehkä siksi You See Me Know- elokuvan ensimmäinen osa sai ihmiset koukkuun. Jatko-osassa keskitytään Dylanin menneisyyteen,  joka tuo syvyyttä tarinaan.

Elokuvaa katsoessa muistaa: katso tarkasti, niin näet missä temppu alkaa. Ihan turhaan, et onnistu siinä kuitenkaan. Koukuttava leffa, mutta jää aavistuksen verran ensimmäisen osan varjoihin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti